КАТАЛОГ С ПРОДУКТИ

М40 Швартова Шамантура - Надуваема DAN-FENDER

Цена:
142.30 лв.
0 / 5 (0 гласа)


М40 Швартова Шамантура - Надуваема DAN-FENDER 

Артикул No М40
Диаметер (мм) 320
Дължина  (мм) 380
Плавателност (кг) 17,0
Диаметър на пръта (мм) 12
Обиколка (мм) 1015

 

Швартови Шамантури - Надуваеми DAN-FENDER 

Пристанищните шамантури DAN-FENDER са сред нашите най-добри продукти и се продават много добре, както на човека, който се нуждае от единично акостиране за своята лодка, така и на професионалистите, които се нуждаят от швартови шамантури за цялостно пристанище или проект за акостиране в района на залива и крайбрежието.

Ние предлагаме най-голямата гама от надеждни качествени швартови шамандури, доставяни или с къса (SH) или дълга (L) пръчка. Те са избрани от повечето професионалисти по целия свят.

Пръчките и въртящите се елементи са горещо поцинковани, а горната част на прътите също е с черно rilsan покритие. За ваша сигурност ние използваме само нашия качествен метален клапан, а за М100 нашият вътрешен тежък клапан, както за лесното надуване, така и за задържане на въздух.

Максималното натоварване на М-буй е 60% от заявената плавателност.

Не използвайте неръждаема стомана заедно с поцинковано желязо, тъй като това ще започне галванична корозия, причинявайки много бързо разрушаване и ръжда през долния въртящ се елемент и веригата!

 

Предупреждение за надуване

Никога не прекалявайте! Винаги оставайте в рамките на препоръчаните размери на продукта. Ако прекалено надуете, живота на продукта ще бъде намален неимоверно.

Ръководство за правино акостиране

Важно: Не забравяйте да използвате долното око (въртящо се), когато акостирате лодката си на швартове. Тогава лодката винаги ще има директна връзка с котвата. Горното око е предназначено само за повдигане на шамандурата и двойно препазване.

 

 

Промоции: ПОПУЛЯРНИ ПРОДУКТИ